Naši ukusi za vaše posebne trenutke.

kutija crnog čaja

Moj omiljeni deo dana je veče, kada sve obaveze završim i razmišljam o odmoru, relaksaciji i druženju. To je perod kada mi je prekasno za kafu a prerano za neki drugi napitak, to je moj momenat za čaj- crni sa malo mleka. Uvertira za dobru noć.

Ivana L.
kutija čaja od kamilice

Baka mi je uvek spremala čaj od kamilice, da prodje grlo, da me malo ugreje, da ne boli stomak… I danas, čaj od kamilice je moj omiljeni lek za sve probleme, I moje slatko vraćanje u detinjstvo.

Maja R.
kutija crnog čaja sa narandžom

Moj omiljeni trenutak kada pomislim na ispijanje čaja… definitivno kada spustim vrećicu crnog čaja sa narandžom u veliku šolju vrele vode. Taj prvi oštri miris naranže… ...mmmmm! A uživanje je tek sve što sledi, uzmem novine, zavalim se u fotelju, spustim čaj pored sebe i dugo uživam u tom tamnom I za mene čarobnom napitku. Savršen kraj napornog radnog dana!

Marija J.
kutija čaja od brusnice

Obožavam nedeljna jutra kada sa svojom ćerkicama ispijam čaj od brusnice. Čini mi se da ću te momente zauvek pamtiti.

Sanja C.
kutija zelenog čaja

Taj mir jutra, dok svi spavaju. Pogled sa terase na sunce što izlazi, sa šoljom zelenog čaja u ruci. U tom trenutku, vreme kao da stoji.

Jovana S.
kutija čaja od divlje trešnje

Za mene su omiljeni trenuci oni uz čaj od Divlje trešnje, muziku i knjigu. Idealne stvari za relaksaciju.

Marina U.
kutija čaja od nane

Čaj od nane, ne znam da li mi je savršeniji kao topao, okrepljujući ili kao ledeni čaj za rashlađivanje vrelih letnjih dana. Definitivno moj omiljeni čaj, za sve prilike!

Milica S.
kutija zelenog čaja sa cvetom jasmina

Nešto što je zavodljivo, drugačije, podseća na neka daleka mesta, more i orijent…To je moja šolja zelenog čaja sa cvetovima jasmina!

Valentina C.
kutija zelenog čaja sa limunom

Moj trenutak za čaj su prvi trenuci po dolasku na posao. Znam da će dan biti dobar sa prvim gutljajima zelenog čaja sa aromom limuna.

Mateja R.
kutija čaja od šipurka

Moj omiljeni trenutak je upravo sada! Imam grip i baš sam se prehladila. I samo držanje tople šolje i udisanje tog slatkastog, vrelog mirisa čaja od šipurka čini da se osećam bolje. A tek koliko pomaže mom crvenom grlu.

Zorana G.
kutija zelenog čaja sa nanom

Od kada sam počela da se bavim jogom, nakon vežbanja obavezno sa najboljom drugaricom ispijem šolju zelenog čaja sa nanom.

Biljana K.
kutija čaja od jagode

Kao devojčica, volela sam da organizujem čajanke za drugarice. A glavno piće bio je čaj od jagode, naravno.I sada kad osetim taj miris, vratim se u tr bezbrižne dane.

Sandra P.
kutija čaja od hibiskusa

Pokraj prozora, sa pogledom na sneg što prekriva planinu, u toplini planinskog doma, sa šoljom vrelog čaja od hibiskusa. Jedinstven trenutak…

Marko J.